İstanbul'da Balıklı Rum Hastanesi'nde yangın!

Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Hastalar binadan tahliye edilirken, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı.

banner279
04 Ağustos 2022 Perşembe 14:05
İstanbul'da Balıklı Rum Hastanesi'nde yangın!

İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan Balıklı Rum Hastanesi'nde yangın çıktı. Hastaların kimisi kucakta kimisi ise tekerlekli sandalyelerle dışarı çıkartıldı. Konu ile ilgili ilk resmi açıklamayı yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy çıkan yangın ile ilgili "100 kadar yaşlımız yangın büyümeden tahliye edildi. İçeride kimse kalmadı." dedi. Valilik ise 80'e yakın hastanın başka hastaneler sevk edildiğini duyurdu.
Öte yandan Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangın ile ilgili Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy açıklamada bulundu. Arısoy konu hakkında "Yangın hastanenin huzurevi bölümünde çıktı. Duman sonrası hastaların tamamı tahliye edildi. Şu anda kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Erken fark edilip hastalar tahliye edildi. 100 kadar yaşlımızın kaldığını öğrendim. Yangın büyümeden hepsi tahliye edildi" ifadelerini kullandı.İstanbul Valiliği yetkilileri yangın nedeniyle şu ana kadar ölen ya da yaralanan olmadığını, 80'e yakın hastanın başka hastanelere sevk edildiğini bildirdi.

Son Güncelleme: 04.08.2022 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287