İstanbul'da bir polis memuru şehit oldu

İstanbul Fatih'te, bir şüpheliyi yakalama çalışmaları sırasında yaralanan Yozgatlı polis memuru şehit oldu.

banner279
24 Nisan 2022 Pazar 15:44
İstanbul'da bir polis memuru şehit oldu


ANKARA (İGFA) -Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İstanbul'da Fatih ilçesi Ayvansaray Mahallesi’nde meydana gelen olayda, şüpheli bir kişiyi yakalama çalışmaları sırasında şüphelinin attığı taşın başına isabet etmesi sonrası yüksekten düşerek yaralanan polis memuru Zafer Mat şehit oldu.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Zafer Mat, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, yayımladığı taziye mesajında, şehide Allah'tan rahmet, ailesi ve millete başsağlığı diledi.

Evli ve iki çocuk babası şehidin cenazesinin İstanbul'dan memleketi olan Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine gönderileceği, 25 Nisan Pazartesi günü toprağa verileceği öğrenildi.


 

Son Güncelleme: 24.04.2022 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287