İstanbul'da çatı uçtu ; 3 ölü 8 yaralı!

İstanbul'da dünden bu yana etkili olan lodos ve fırtına sabah saatlerinden itibaren etkisini artırdı. Üzen haber ise Esenyurt'tan geldi. Esenyurt'ta bir binanın uçan çatısı, vatandaşların üzerine düştü. Çatının altında kalan vatandaşlardan Elif Şanver ve 2 kişi hayatını kaybetti. 8 kişi ise yaralandı.

banner279
29 Kasım 2021 Pazartesi 16:21
İstanbul'da çatı uçtu ; 3 ölü 8 yaralı!

İstanbul'da sabah saatlerinde etkisini artırmaya başlayan lodos, hayatı felç etti. Çok sayıda ilçede ağaçlar ve elektrik direkleri devrilirken, evlerin çatıları da hasar gördü. Korkutan haberise Esenyurt'tan geldi. Kıraç'ta bir binanın çatısı vatandaşların üzerine uçtu. Çatıdan düşen parçaların altında kalan vatandaşlar yaralandı. Yaralı vatandaşlardan Elif Şanver ve 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287