İstanbul pazar gününden itibaren bir hafta boyunca kara gömülecek

Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, son değerlendirmelere göre İstanbul'da beklenen kar yağışının pazar akşamı başlayacağını ve çarşamba gününe kadar devam edeceğini duyurdu.

banner279
10 Şubat 2021 Çarşamba 16:23
İstanbul pazar gününden itibaren bir hafta boyunca kara gömülecek


Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, son değerlendirmelere göre İstanbul'da beklenen kar yağışının pazar akşamı başlayacağını ve çarşamba gününe kadar devam edeceğini duyurdu. Sistemin gelişinin devam ettiğini belirten Meteoroloji Uzmanı Ahmet Uçar ise "İstanbul ve Marmara bölgesi Pazar gününden itibaren bir hafta boyunca kara gömülecek" dedi.

Türkiye için günlerdir kar yağışı uyarıları yapılırken, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'a yağması beklenen kar yağışı ile ilgili son bilgileri paylaştı."EN KUVVETLİ YAĞIŞ PAZARTESİ"Prof. Dr. Şen açıklamasında "İstanbul'a kar pazar akşamı başlar. Pazartesi, salı, çarşamba devam eder. Perşembe sistem Cut Off yani ana sistemden kopuyor. Beslenmeyecek kendi içindeki enerjiyi 2 gün daha azaltarak sürdürür. En kuvvetli pazartesi… Salı sıcaklık gece -1 C'ye gündüz 2 C'ye düşer" ifadelerini kullandı.
 

Anahtar Kelimeler:
IstanbulYağışKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280