İstanbul Sarıyer'de kiliseye silahlı saldırı; 1 ölü!

Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında gerçekleşen silahlı saldırıda C.T. isimli bir kişi hayatını kaybetti.

banner279
28 Ocak 2024 Pazar 15:38
İstanbul Sarıyer'de kiliseye silahlı saldırı; 1 ölü!

Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında gerçekleşen silahlı saldırıda C.T. isimli bir kişi hayatını kaybetti. Olay, saat 11.40 sıralarında maskeli iki saldırgan tarafından gerçekleştirildi. Saldırının ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Güvenlik önlemleri alınarak saldırganları yakalamak amacıyla çalışmalar başlatıldı.

Saldırı anına dair güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, saldırganların önceden kilisenin yakınında maskeli bir şekilde yürüdükleri tespit edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Santa Maria Kilisesi'nde gerçekleşen alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Maalesef, hayatını kaybeden bir vatandaşımız var. Sorumluların yakalanması için geniş kapsamlı bir soruşturma başlatılmıştır." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287