İstanbul Şirinevler'de bir binada patlama: 2 ölü, 4 yaralı

İstanbul Şirinevler'de bir binada doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 4 kişi yaralandı. 

banner279
28 Eylül 2023 Perşembe 18:10
İstanbul Şirinevler'de bir binada patlama: 2 ölü, 4 yaralı

İstanbul Şirinevler Kazım Karabekir Caddesi'ndeki bir binanın 6. katında meydana gelen patlama büyük korku yaşattı. Patlama hakkında bilgi veren Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, "En üst katta bir doğalgaz patlaması var. Ona bağlı olarak yangın başlamış. Çevrede tahliye çalışmaları başladı. Vatandaşlar binanın etrafından uzaklaştırıldı. Ciddi bir ses duyuldu, bizler de duyduk." ifadelerini kullandı.
Valilikten yapılan açıklamada, "Bahçelievler İlçesi Şirinevler Mahallesi'nde bir binada meydana gelen ve doğal gaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetmiş, 1'i ağır toplam 4 kişi de yaralanmıştır. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.Öte yandan; patlamanın şiddetiyle çevredeki binalar ve dükkanlar da zarar gördü. Binalardan moloz, beton ve cam parçaları koparken patlamanın şiddetiyle bazı ağaçlar devrildi. Sokaktaki park halindeki araçların bir kısmı ise zarar gördü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287