İstanbul trafiğinde tehlikeli şov

Aracıyla İstanbul trafiğinde drift yaparak, diğer sürücülere tehlikeli anlar yaşatan gencin yaptıkları arkadaşı tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. İstanbul’da gençlerin lüks araçlarıyla yaptığı tehlikeli şovlara bir yenisi...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 12:25

Aracıyla İstanbul trafiğinde drift yaparak, diğer sürücülere tehlikeli anlar yaşatan gencin yaptıkları arkadaşı tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
İstanbul’da gençlerin lüks araçlarıyla yaptığı tehlikeli şovlara bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya sitelerinde paylaşılan görüntülerden ilkinde, gençler lüks araçlarla drift yapıyor. Diğer görüntüde ise aracıyla yola çıkan genci yanındaki arkadaşı cep telefonuyla çekiyor. Araç sürücüsü, yanındaki arkadaşına, "Polis varsa cezayı sana yazarım" diye şaka yapıyor. Ardından aracıyla yolda drift yapan genç, bu sırada minibüse vurmaktan son anda kurtuluyor. Tüm bu yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıyor.

Son Güncelleme: 29.11.2016 12:45
Anahtar Kelimeler:
IstanbulDriftTehlikelişov
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287