İstanbul’da büyük uyuşturucu operasyonu

İstanbul’un Beyoğlu, Şişli, Ümraniye, Kağıthane ilçelerinde birçok adrese eş zamanlı ’uyuşturucu’ operasyonu düzenledi. Operasyona Özel Harekat polisleri destek verdi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü...

banner279
05 Aralık 2016 Pazartesi 08:46
İstanbul’da büyük uyuşturucu operasyonu

İstanbul’un Beyoğlu, Şişli, Ümraniye, Kağıthane ilçelerinde birçok adrese eş zamanlıuyuşturucuoperasyonu düzenledi.

Operasyona Özel Harekat polisleri destek verdi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu, Şişli, Ümraniye, Kağıthane ilçelerinde şafak vakti birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona özel harekat polisleri de destek verdi. Beyoğlu Bostan Mahallesi, Fesleğen Sokak’ta 2 katlı binaya giren ekipler burada arama yaptı. Aramalar sırasında polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. Operasyonda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 05.12.2016 09:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287