İstanbulkart HES Kodu eşleştirme-İstanbulkart HES Kodu eşleştirme nasıl yapılır?

İstanbulkart HES Kodu eşleştirme nasıl yapılır? İstanbulkart HES Kodu tanımlama ekranı: İstanbulkart HES Kodu eşleştirme nasıl ve nereden yapılır?

banner279
28 Haziran 2021 Pazartesi 21:50
İstanbulkart HES Kodu eşleştirme-İstanbulkart HES Kodu eşleştirme nasıl yapılır?

İstanbulkart HES Kodu eşleştirme işlemi gündemde yer almaya devam ediyor. Koronavirüse karşı getirilen kurala göre HES kodu bilgisi olamayanların İstanbulkartları geçersiz olacak İstanbulkarta HES kodu eşleştirmelerini yapanlar otobüs, metro, metrobüsleri kullanabilecekler. Bu işlemler için İstanbulkart üzerinde numara yer alması gerekecek. Üzerinde numara bulunmayan İstanbulkart sahipleri ise kart dolum merkezleri üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecek. Peki, İstanbulkart HES Kodu eşleştirme nasıl ve nereden yapılır? İşte, İstanbulkart HES Kodu tanımlama ekranı ve konuyla ilgili ayrıntılı bilgiler.

İstanbulkart HES Kodu eşleştirme işlemi devam ediyor. İçişleri Bakanlığı'nın belediyelerde kullanımını zorunlu kıldığı toplu taşıma HES Kodu tanımlama işlemi, İstanbul'da Kişiselleştirme İstanbulkart internet sitesi üzerinden basit bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Kart üzerinde numara olmama gibi durumlar dolayısıyla bu ekran üzerinden tanımlama yapamayan kişiler ise İstanbulkart dolum merkezleri aracılığıyla işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Peki, İstanbulkart HES Kodu eşleştirme ve tanımlama işlemi nasıl yapılacak? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

İSTANBULKART HES KODU TANIMLAMA VE EŞLEŞTİRME EKRANI

Hayat Eve Sığar uygulaması ya da SMS üzerinden aldığın HES Kodunu, kişisel bilgiler ve telefon numarası

https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul

sitesindeki gerekli alanlara doldurarak tanımlanabilecek.

Eğer İstanbulkart Mobil kullanıcısı iseniz uygulamaya ilk girişte gerekli yönlendirmelerle birkaç adımda tanımlamanı yapabilirsiniz.

Son Güncelleme: 28.06.2021 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280