Kaza yapan kamyonun şoförü yanarak hayatını kaybetti!

Kuzey Marmara Otoyolu Yavuz Sultan Selim Köprüsü çıkışı Ankara istikametinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrilen kamyonun sürücüsü yanarak hayatını kaybetti.

banner279
18 Ocak 2022 Salı 13:32
Kaza yapan kamyonun şoförü yanarak hayatını kaybetti!

 İddiaya göre, 04.45 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Yavuz Sultan Selim Köprüsü çıkışı Ankara istikametinde  sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 41 KK 268 plakalı kamyon, bilinmeyen bir sebeple sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi.

Devrilen kamyon bir anda yanmaya başladı. Olayı görenlerin haber vermesiyle bölgeye Beykoz ve Sarıyer'den itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken polis ve jandarma ekipleri de bölgede güvenlik önlemi aldı.Yanan kamyonda inceleme yapan ekipler kamyon sürücüsünün yanmış cesediyle karşılaştı.Olay yerinde uzun süre inceleme yapılırken, sürücünün cenazesi otopsi işlemleri için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yanan kamyon çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Olayla ilgili çalışma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287