Maltepe’de Zümrüt Evler Mahallesi’nde silahlı kuyumcu soygunu

İstanbul Maltepe’de kar maskeli ve pompalı silahlı 3 kişi, bir kuyumcudan yaklaşık 1 kilo altın çalarak kaçtı. Soyguncunun peşine düşen kuyumcunun silahından çıkan kurşunlar çevredeki araçlara isabet etti. Edinilen bilgiye göre, Maltepe’de...

banner279
19 Kasım 2016 Cumartesi 12:45
Maltepe’de Zümrüt Evler Mahallesi’nde silahlı kuyumcu soygunu

İstanbul Maltepe’de kar maskeli ve pompalı silahlı 3 kişi, bir kuyumcudan yaklaşık 1 kilo altın çalarak kaçtı. Soyguncunun peşine düşen kuyumcunun silahından çıkan kurşunlar çevredeki araçlara isabet etti.
Edinilen bilgiye göre, Maltepe’de Zümrüt Evler Mahallesi’nde Çiğdem Sokak üzerinde bulunan bir kuyumcuya gelen kar maskeli 3 kişi, içeridekileri pompalı silahlarla etkisiz hale getirdi. Kuyumcudan yaklaşık 1 kilo altın ve kasada bulunan 500 TL’yi çalan şahıslar kayıplara karıştı.
Soyguncuların kaçmasıyla ruhsatlı silahını alan kuyumcu, zanlıların peşine düştü. Zanlıların arkasından koşan ve ateş eden kuyumcu başarılı olamadı. Soyguncuları kovalayan kuyumcunun silahından çıkan kurşunlar, çevredeki bazı araçlara da isabet etti.
Kuyumcuya gelen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken kuyumcu güvenlik çemberine alındı. Polis, kaçan soyguncuları yakalamak için operasyon başlattı.
 

Son Güncelleme: 19.11.2016 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287