Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Öztürk hayırlı olsuna gitti

Uğur GENCER/ İstanbul’da ziyaretlerini aralıksız sürdüren Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Cesur Öztürk Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak göreve başlayan Doç. Dr. Bengü Şaylan’ı makamında ziyaret etti.

banner279
18 Ocak 2024 Perşembe 20:12
Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Öztürk hayırlı olsuna gitti

İstanbul’da ziyaretlerini aralıksız sürdüren Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Cesur Öztürk Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak göreve başlayan Doç. Dr. Bengü Şaylan’ı makamında ziyaret etti.

Öztürk, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak atanan Doç. Dr. Bengü Şaylan’a hayırlı olsun ziyaretinin yanı sıra güncel konular hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Doç. Dr. Bengü Şaylan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Cesur Öztürk’e teşekkür etti.

Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Cesur Öztürk ziyaret sonrası “Değerli hocamıza işlerinde kolaylıklar ve başarılar dileriz.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287