Mevlana haftasını düzenlenen etkinlikle kutlandı

75.Yıl Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu Mevlana haftasını düzenlenen etkinlikle kutladı

banner279
13 Aralık 2017 Çarşamba 18:56
Mevlana haftasını düzenlenen etkinlikle kutlandı

İstanbul’da düzenlenen etkinlikler ve başarısından dolayı adından sıkça söz ettiren, Pendik 75.Yıl Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu 3/A sınıfı öğrencileri Mevlana Haftasında hazırladıkları Mevlana Oratoryosu’nu izleyenleri âdete büyüledi.

Havanın güzel oluşuyla okul bahçesinde yapılan etkinliğe yoğun katılım sağlanırken semazen gösterileri coşku ve heyecanla izlendi.

Öğrenci velileri “Topluma yön veren önemli şahsiyetlerin hayatlarının çocuklara milli manevi ve dini değerlerimizi güzelce öğretebilmek daha iyi benimsetebilmek için onlarla ilgili etkinliklerin yapılarak önemsenmesinden dolayı duydukları memnuniyetten Okul Müdürü Mutlu Bulut, oratoryosu hazırlayan 3/A sınıf öğretmeni Vildan Kırımoğlun’a, sınıf  öğretmeni Ali Akın’a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287