Motosikletlinin ölümden döndüğü kaza kamerada

İstanbul Sultanbeyli’de bir motosiklet, yasak olmasına rağmen u dönüşü yapmak isteyen otomobile çarptı. Olayın ardından otomobil sürücüsü hızla kaçarken o anlar motosiklet sürücüsünün kask kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Edinilen...

banner279
24 Kasım 2016 Perşembe 15:08

İstanbul Sultanbeyli’de bir motosiklet, yasak olmasına rağmen u dönüşü yapmak isteyen otomobile çarptı. Olayın ardından otomobil sürücüsü hızla kaçarken o anlar motosiklet sürücüsünün kask kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.


Edinilen bilgiye göre, Sultanbeyli’de meydana gelen olayda, bir otomobil sürücüsü yasak olmasına rağmen U dönüşü yapmak istedi. Bu sırada otomobilin arkasında seyir halinde olan motosiklet otomobile çarptı. Motosiklet çarpmanın etkisiyle yola savrularak devrildi. Bir süre durarak motosiklet sürücüsünü izleyen otomobil sürücüsü, ardından olay yerinden hızla uzaklaştı. Motosiklet sürücüsünün ölümden döndüğü kaza motosiklet sürücüsünün kaskında bulunan kamera tarafından kaydedilirken, sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

OLAY ANI KASK KAMERASINDA
Olay anı motosiklet sürücüsünün kaskında bulunan kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Kask kamerasına yansıyan görüntülerde, motosiklet yolda ilerlerken önde bulunan otomobil yasak olmasına rağmen U dönüşü yapıyor. Otomobilin aniden dönmesiyle kontrolünü kaybeden motosiklet otomobile çarpıyor. Motosiklet sürücüsünün ayağı yola savrulan motosikletin altında kalırken, otomobil sürücüsü ise kısa bir süre durduktan sonra yoluna devam ediyor. Trafikte seyir halinde olan diğer araçların sürücüleri durarak motosiklet sürücüsüne yardım ediyor. Sürücünün ayağı motosikletin altından çıkartılıyor.

Son Güncelleme: 24.11.2016 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280