Raina’daki saldırıda yaralılar var

Beşiktaş’taki ünlü bir gece kulübünde yılbaşı eğlencesi yaşandığı sırada yapılan silahlı saldırı sonucu yaralananlar hastanelere kaldırıldı.

banner279
01 Ocak 2017 Pazar 02:27
Raina’daki saldırıda yaralılar var

Reina bir gece kulübünde yılbaşı eğlencesi yaşandığı sırada yapılan silahlı saldırı sonucu yaralananlar hastanelere kaldırıldı.

Reina gece kulübünde yılbaşı eğlencesi yaşandığı sırada silahlı saldırı gerçekleşti. Uzun namlulu silahla gece kulübüne gelen bir saldırganın ateş açması sonucu çok sayıda vatandaşın yaralandığı öğrenildi. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslar tarafından çevre hastanelere kaldırıldı. Gece kulübünün yakınında bulunan Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 6 yaralı kaldırılırken, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bir yaralı kaldırıldı.

Son Güncelleme: 01.01.2017 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280