Sancaktepe'de tasarruf sağlayıcı musluk aparatları dağıtılıyor

Sancaktepe Belediyesi, su tasarrufu ve korona virüs konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla vatandaşlara su kullanımında tasarruf sağlayan musluk aparatı ile hijyen malzemeleri dağıtımına devam ediyor.

banner279
28 Ocak 2021 Perşembe 16:47
Sancaktepe'de tasarruf sağlayıcı musluk aparatları dağıtılıyor

Barajlarda yaşanan su seviyesindeki azalma ve kuraklık sonrası Sancaktepe Belediyesi tasarruflu musluk hamlesiyle harekete geçti. Başkan Döğücü öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmada ilçenin her bir mahallesinde yaşayan tüm vatandaşlara, suda tasarruf sağlayacak musluk aparatları ile korona virüs önlemleri kapsamında da maske ve dezenfektan hediye ediliyor.

Başkan Av. Döğücü su tasarrufuna yönelik başlatılan kampanyaya dair, "İnsana değer veren kutlu medeniyetin mensupları olarak vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için çalışmaya devam ediyoruz. Bu hassasiyetle Sancaktepeli komşularımızın kapılarını çalıyor, su tasarruf aparatı ve hijyen setlerimizi hediye ediyoruz." açıklamasında bulunarak, çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287