Servis aracına silahlı saldırı

Kağıthane Girne Caddesi'nde öğrencileri bıraktıktan sonra ilerleyen servis aracının sürücüsüne silahlı saldırı oldu.

banner279
31 Ekim 2017 Salı 11:19
Servis aracına silahlı saldırı

Kağıthane Girne Caddesi'nde öğrencileri bıraktıktan sonra ilerleyen servis aracının sürücüsüne silahlı saldırı oldu. Öğrenci servisi sürücüsü saldırı sonrası ağır yaralandı. Polis kaçan saldırganları arıyor. Hastaneye kaldırılan soför kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olay saat 08.45 sıralarında meydana geldi.  Girne Caddesi'ndeki okula öğrencileri bırakan servis sürücüsü yaklaşık 200 metre ilerledikten sonra yolunu kesen bir cipten inen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Kurşunların hedefi olan sürücü ağır yaralandı. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırganın servis sürücüsü ile arasında daha önceden husumet bulunduğu ve kimliğinin tespit edildiği öğrenildi. Polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

ŞOFÖR HAYATINI KAYBETTİ

Kağıthane'de, silahlı saldırıya uğrayan okul servisi  şoförü hayatını kaybetti.  Alınan bilgiye göre, lise öğrencilerini okula bıraktıktan sonra  Kağıthane Girne Caddesi'nde seyreden Kıyasettin Tacer'in (41) kullandığı 34 ZK  6776 plakalı minibüse, plakası alınamayan bir cipten ateş açıldı. Silahlı  saldırıda Tacer ağır yaralanırken, cip olay yerinden uzaklaştı.
Ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan  Tacer, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
 
Silahlı saldırı sırasında Tacer'in kullandığı cipte bulunan kadın  hostesin olaydan yara almadan kurtulduğu, seken kurşunlardan bazılarının yol  kenarında park halindeki 34 EZ 7913 plakalı minibüse de isabet ettiği öğrenildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280