Şişli’de Nefesleri Kesen Dev Operasyon Yapıldı

Şişli’de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Timi nefes kesen bir operasyon yaptı.

banner279
19 Eylül 2017 Salı 21:02
Şişli’de Nefesleri Kesen Dev Operasyon Yapıldı

Şişli’de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Timi nefes kesen bir operasyon yaptı.

Şişli, İnönü Mahallesi, Akkarga Sokak üzerinde olan bir apartmanda uyuşturucu madde imalatı ve satışı yapıldığı ihbarı alan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ‘ Sokak Suçlarıyla Mücadele Timi’ hemen harekete geçti. 

Bir zamandır adresi takibe alan ekipler, akşam saat 19.00 da operasyon için düğmeye bastı. 

Sivil araçlarla sokağa giriş yapan ekipler operasyon yapılacak adrese girdi. Koçbaşlarıyla kapıları kıran ekipler, şüpheliler üzerine arama çalışması başlattı. 

Şüphelilerin uyuşturucu maddeleri apartman boşluğuna attıkları yönünde bilgi alınması üzerine, ekipler apartman çevresini detaylı bir şekilde arama yaptı. 

Yapılan arama sonrasında uyuşturucu satışı esnasında kullanılan hassas terazi ve bir miktar uyuşturucu madde bulundu.

Yapılan operasyon neticesinde satışa hazır bir miktar uyuşturucu madde, bir adet pompalı tüfek, bir adet tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi. 

Apartmanda yapılan aramalarda 2 şüpheli gözaltına alınarak Feriköy Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

(Oğuzcan Yazar / İHA)

Son Güncelleme: 19.09.2017 23:52
Anahtar Kelimeler:
OperasyonPolisNarkotik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287