Kahramanmaraş Heyeti Başkentte Bir Dizi Ziyaret ve Temaslarda Bulundu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri ve il başkanıyla birlikte AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Âlâ, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Erkan Kandemir’i ziyaret etti.

banner279
21 Eylül 2023 Perşembe 09:43
Kahramanmaraş Heyeti Başkentte Bir Dizi Ziyaret ve Temaslarda Bulundu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında gittiği Ankara’da TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci ile AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Âlâ, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Erkan Kandemir’i ziyaret etti. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mevlüt Kurt, Dr. Tuba Köksal ve Prof. Dr. Mehmet Şahin ile AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel’in de yer aldığı ziyaretlerde, 6 Şubat depremlerinin ardından şehirde yürütülen ve planlanan faaliyetlere ilişkin Efkan Âlâ, Hayati Yazıcı ve Erkan Kandemir’e bilgiler aktaran Başkan Hayrettin Güngör, “Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, milletvekillerimiz ve il başkanımızla birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Genel Başkan Vekilimiz ve İçişleri eski Bakanımız Sayın Efkan Âlâ, Genel Başkan Yardımcılarımız Hayati Yazıcı ve Erkan Kandemir’i ziyaret ederek deprem sonrası şehrimizde yürütülen çalışmalar ve son duruma ilişkin bilgiler aktardık. Milletvekillerimiz, teşkilatımız ve tüm paydaşlarımızla yüksek bir koordinasyonla Yeni Kahramanmaraş için gayretimizi sürdürüyoruz. Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve nazik kabulleri için Sayın Genel Başkan Vekilimize ve Genel Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 21.09.2023 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287