TRT1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi Payitaht Abdülhamid, Osmanlı İmparatorluğu'nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığı “Payitaht Abdülhamid” dizisi dev kadrosuyla, tarihi hikayesiyle ekrana gelen bölümleriyle izleyenlere aksiyon dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.

Çekimlerine Kocaeli Seka Film Platolarında başlanan dizinin, yönetmen koltuğunda “Kurtlar Vadisi”, “Elveda Rumeli” gibi başarılı dizi projeleriyle tanıdığımız Serdar Akar oturuyor. Sultan Abdülhamid Han karakterini ise, “Ihlamur Altında”, “Tatar Ramazan”, “Bir Çocuk Sevdim”, “Babam ve Ailesi” ve en son TRT’nin mini dizisi “Son Destan” gibi projelerde seyircinin severek izlediği başarılı oyuncu Bülent İnal üstleniyor.

“Payitaht Abdülhamid” dizisinin 48. Bölümünde  "Kasap Loncasının yeni başkanı" cömert çiftlik sahibi rolünde oynayan, Türk gıda endüstrisinin köklü kuruluşu olan,  sofraların dostu Namet Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi  Faruk Kayar olurken oğlu Burak Kayar birlikte çalıştığı yardımcısı, kızı Fatma ise hayvan varlığının arttırılmasıyla ilgili çalışmalarda bulunan veteriner hekim rolüyle ekran karşısındakileri büyüledi. Ancak bu bölümde oynayan oyuncuların kim olduklarını keşfetmek için dikkatle izlemek gerekiyordu.

Temeli 2007 yılında atılan 68 milyon dolar yatırımla Çayırova'da kurulan Namet Gıda Türkiye'nin Avrupa Birliği hijyen standartlarına uygun ilk üretim merkezi olma özelliğini taşımasıyla Türk gıda endüstrisinde bir dönüm noktası oluşturan dev üretim tesisiyle et ve et ürünleri sektöründe sektörünün devi olan Namet Gıda A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Kayar'ın Payitaht Abdülhamid 48. bölümünde başarıyla sergilediği  "Kasap Loncasının yeni başkanı" rolü gerçekten normal hayatta kendi sektöründe Türkiye genelinde yaptığı yatırımlarıyla, yenilikleriyle sağladığı ve sağlayacağı binlerce istihdamlarla bu rolü hak ettiği vurgulanıyor.

Türkiye’de her geçen gün istihdam sağlayan başarılı bir yöneticinin oyunculuk anlamında da bu kadar tecrübe sahibi olması gözden kaçmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.