Kayseri'de Önce araçlara çarptı, sonra palayla saldırdı

Kayseri’de kaza yapınca kaçmak isteyen adam, dehşet saçtı. Çevredeki insanlar tarafından durdurulmak istenen şahıs, otomobiliyle park halindeki araçlara çarptı. Kaçamayacağını anlayınca aracındaki palayı alıp aşağı inen adam, vatandaşların...

banner279
29 Eylül 2016 Perşembe 17:44
Kayseri'de Önce araçlara çarptı, sonra palayla saldırdı
Kayseri’de kaza yapınca kaçmak isteyen adam, dehşet saçtı. Çevredeki insanlar tarafından durdurulmak istenen şahıs, otomobiliyle park halindeki araçlara çarptı. Kaçamayacağını anlayınca aracındaki palayı alıp aşağı inen adam, vatandaşların üzerine yürüdü.
Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesi Gevher Nesibe Mahallesi Tekin Sokakta meydana gelen olayda İ.O., kullandığı 38 EY 975 plakalı otomobil ile caddede park halinde bulunan yaklaşık 10 araca çarparak zarar verdi. Araç sahipleri ve çevredeki vatandaşlar İ.O.’yu engellemek için çaba sarf ederken, fırsat bulup otomobilden inen İ.O., eline aldığı pala ile vatandaşlara saldırdı. Olayın ardından kaçan İ.O., polis ekiplerine yakalanmamak için yaya olarak Mevlana Mahallesine gitti. Burada güvenlik önlemi alan polis ekipleri, İ.O.’yu yakalamak için çalışma başlattı.
Öte yandan İ.O.’nun, cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 29.09.2016 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287