Kayseri'de patlama! | Şehit ve yaralılar var | Sondakika Haberi!

Kayseri'den son dakika haberi. Kayseri'de büyük patlama bir patlama meydana geldi. Seyir halinde iken Erciyes Üniversitesi kampüsünde bugün saat 08.45'de bir halk otobüsünde patlama meydana geldi.

banner279
17 Aralık 2016 Cumartesi 10:21

Kayseri'den son dakika haberi. Kayseri’de, çarşı iznine çıkan askerlerin içinde bulunduğu özel halk otobüsünün Talat Bulvarı Caddesi üzerinde Erciyes Üniversitesi önünden geçişi sırasında patlama oldu. Patlamaya, otobüsün hemen yanına yaklaşan bir aracın sebep olduğu öğrenildi. Patlamada ilk belirlemelere göre hayatını kaybedenler ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

KAYSERİ'DEKİ PATLAMAYA YAYIN YASAĞI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Kayseri'deki patlamaya ilişkin geçici yayın yasağı getirdi.

BAŞBAKAN YILDIRIM PATLAMA HAKKINDA BİLGİ ALDI

Başbakan Binali Yıldırım, Kayseri'deki patlama hakkında bakanlardan bilgi aldı.


PATLAMADA ŞEHİT VE YARALI

Patlamadan etkilenen otobüste  şehitler de var. Patlamanın sebebiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

"YOL ÜZERİNDE KOMANDO TUGAYI KIŞLASI VAR"

DHA Kayseri muhabiri Oktay Ensari, patlamanın, bir terör patlaması gibi göründüğünü belirtti. Ensari "Palas Caddesi, şehir merkezine 5-6 kilometre uzaklıkta. Orası yoğun bir yer değil. Okullar da tatil. Hafta içi yoğun olan bir yol. Aynı yol üzerinde komando tugayı kışlası var. Planlanmış bir olay gibi görünüyor. Sabah 08:45 sıralarında oldu" dedi.

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI

Görgü tanıkları ise "Önce bir trafik kazası zannettik ancak daha sonra otobüsün patlamayla savrulduğunu gördük" diyerek olay anını anlattı.

YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

RTÜK, Başbakanlık tarafından Kayseri'de meydana gelen patlamaya ilişkin geçici yayın kısıtlaması getirildiğini bildirdi.

Kayseri'den son dakika haberi. Kayseri'de büyük patlama bir patlama meydana geldi. Seyir halinde iken Erciyes Üniversitesi kampüsünde bugün saat 08.45'de bir halk otobüsünde patlama meydana geldi.

Kayseri'de meydana gelen patlamanın ardından yaralılar için kan anonsu yapılıyor.

Kayseri'de sabah saatlerinde halk otobüsünün geçişi sırasında Erciyes Üniversitesi önünde meydana gelen patlama sonrasında, hastanelerde yaralılar için kan bağışı anonsu yapılmaya başlandı. 

Son Güncelleme: 17.12.2016 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287