Kırklareli şehidini son yolculuğuna uğurladı

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab’ta şehit olan Jandarma Astsubay Göktan Özüpek, memleketi Kırklareli’de son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kırklareli Valisi Esengül Civelek,...

banner279
23 Aralık 2016 Cuma 16:22
Kırklareli şehidini son yolculuğuna uğurladı

Kırklareli şehidini son yolculuğuna uğurladı

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab’ta şehit olan Jandarma Astsubay Göktan Özüpek, memleketi Kırklareli’de son yolculuğuna uğurlandı.Cenaze törenine, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 55’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Albay Mustafa Barut, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve Turabi Kayan, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Emniyet Müdürü Erkin Adalar ile protokol üyeleri, şehidin ailesi ve vatandaşlar katıldı.
Şehit Jandarma Astsubay Göktan Özüpek’in Türk bayrağına sarılı naaşı Kırklareli Devlet Hastanesi Morgundan alınarak ilk önce İstasyon Mahallesi’ndeki evine, helallik alınmasından sonra ise cenaze namazı için Hızırbey Camii’ne getirildi.
Özüpek’in cenazesi Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Kırklareli Şehitliği’nde toprağa verildi.
 

Son Güncelleme: 23.12.2016 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280