Çocuk etkinlikleri tam gaz!  

Lüleburgaz Belediyesi’nin çocuklar için düzenlediği “Kentli Çocuk Yıldızlar Altında” ile “Mahallede Şenlik Var” etkinlikleri tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor.

banner279
18 Haziran 2021 Cuma 12:34
Çocuk etkinlikleri tam gaz!   

Lüleburgaz Belediyesi’nin çocuklar için düzenlediği “Kentli Çocuk Yıldızlar Altında” ile “Mahallede Şenlik Var” etkinlikleri tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Çocukların hem öğrendiği hem de öğrendiği etkinlikler dün Durak Mahallesi ve Zafer Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Vatandaşlar ücretsiz olan etkinlikleri kaçırmamak için Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesaplarını takip edebilir. 

Lüleburgaz Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ve pandeminin etkisinin azalmasıyla birlikte çocuklar için düzenlediği etkinliklere kaldığı yerden devam ediyor. Bu yıl ilki geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan Kentli Çocuk Yıldızlar Altında etkinliklerine “Mahallede Şenlik Var” etkinlikleri de eklendi. Lüleburgaz’ın farklı noktalarında dolu dolu gerçekleştirilen etkinliklere çocuklar büyük ilgi gösteriyor. 

Bir yanda maske boyama, diğer yanda kilden heykel

Kültür İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği “Kentli Çocuk Yıldızlar Altında” ile “Mahallede Şenlik Var” etkinliklerinde çocuklar sadece eğlenmiyor, aynı zamanda öğreniyor. Bununla birlikte dün Durak Mahallesi’nde gerçekleştirilen “Mahallede Şenlik Var” etkinliğinde çocuklar kilden heykel, kukla yapımı ve mandala boyama gerçekleştirdi. Bununla birlikte çocuklara dondurma ve balon dağıtıldı. Öte yandan Kültür İşleri Müdürlüğü’nün Zafer Parkı’nda gerçekleştirdiği “Kentli Çocuk Yıldızlar Altında” etkinliğinde ise çocuklar rengarenk boya ve simlerle maske boyamanın keyfine vardı. 

Belediye hesaplarından paylaşılıyor

 

Lüleburgaz Belediyesi hesaplarından da paylaşılan etkinlikleri kaçırmak istemeyen vatandaşlar, Lüleburgaz Belediyesi’nin Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarını takip edebilir. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287