Anaokulunda dayak iddiası

Kırşehir’de anaokulunda görevli bakıcı anne tarafından dövüldüğü iddia edilen çocuk, hastanelik oldu.

banner279
06 Nisan 2017 Perşembe 12:30
Anaokulunda dayak iddiası

Kırşehir’de anaokulunda görevli bakıcı anne tarafından dövüldüğü iddia edilen çocuk, hastanelik oldu.

Kırşehir’de Bağbaşı Mahallesinde bulunan bir anaokulunda görevli bakıcı anne F.A., iddiaya göre, okul öncesi eğitimi alan H.S.A.’yı (5) kıyafetlerini değiştirirken dövdü. Okuldan eve geldiğinde çocuğunun vücudundaki morluklar üzerine doktora giden ebeveyn Ç.A., bakıcı anneden şikayetçi oldu.

Alınan bilgiye göre anaokulunda 5 yaşındaki H.S.A.’yı dövdüğü öne sürülen bakıcı anne F.A., dövdüğü çocuğa "Annene söylersen yine döverim" diye tehditte bulundu.

Yaşanan olayın basına yansımasından sonra açıklamada bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İş-Kur üzerinden görevlendirilen bakıcı annenin görevinden alındığını duyurdu. İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, “Çocuğumuzun kol ve ayağında morluk oluşmuş böyle bir iddia var. Çocuğumuz annesine böyle bir beyanda bulunmuş. Bakıcı annenin yapıp yapmadığını henüz bilmiyoruz. Konu araştırılıyor. Okul yönetimi ile görüştüm. İnceleme başlatıldı. Olay bize intikal ettiği anda bakıcı annenin görevine son verildi" dedi.

HABER 24

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287