Aynı yerde 2 günde ikinci kaza;15 yaralı

Derince’de yolcu dolu özel halk otobüsü, rampa yukarı çıkamayınca geri geri kayarak apartmanın duvarına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle dehşeti yaşayan 15 yolcu yaralandı.

banner279
04 Ağustos 2022 Perşembe 12:16
Aynı yerde 2 günde ikinci kaza;15 yaralı

Edinilen bilgi ve İddiaya göre, Derince Çenedağ Mahallesi Esentepe Caddesi'nde U.T. idaresindeki 41 J 0233 plakalı özel halk otobüsü, durakta yolcu indirdikten sonra rampa yukarı doğru çıkarken geri geri  kaydı. Kayan otobüs, apartmanın duvarına çarparak durabildi. Çarpmanın şiddetiyle araç hurdaya dönerken araçta bulunan 15 yolcu yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. U.T. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287