Bakım yapılan trafoda patlama : 1'i ağır 2 yaralı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde ekiplerin bakım çalışması yaptığı trafoda kısa devre olması sonucu , yağın patlaması üzerine 2 kişi yaralandı.

banner279
30 Ekim 2020 Cuma 10:33
Bakım yapılan trafoda patlama : 1'i ağır 2 yaralı

Kocaeli'de ekiplerin bakım çalışması yaptığı trafoda kısa devre oldu. Tellerin soğutulması için yağ kullanılırken, yağın patlaması üzerine 2 kişi yaralandı. Yaralanan bir işçinin durumunun ağır olduğu aktarıldı.
Kocaeli'nin Darıca ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Rauf Orbay Caddesi üzerinde park içinde bulunan trafoda meydana gelen olayda, trafo içinde bakım çalışması sırasında kısa devre oldu. Bunun üzerine tellerin soğutulması için kullanılan yağın patlaması sonucu, bakım çalışması yapan Sedat K. ve Salih D. yaralandı.

Olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulanslarla Farabi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Sedat Kardeş'in durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

 
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise patlama yaşanan trafoda soğutma çalışması yaptı. Trafoda hasara neden olan patlama nedeniyle bölgeye bir süre elektrik verilemeyeceği öğrenildi. Polis ekipleri olay hakkında inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287