Bariyerlere saplanan araçtan burnu bile kanamadan çıktı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden şahıs, demir bariyerlere çarpan ve kullanılamaz hale gelen otomobilde burnu bile kanamadan kurtuldu.

banner279
15 Ocak 2022 Cumartesi 14:52
Bariyerlere saplanan araçtan burnu bile kanamadan çıktı!

Edinilen bilgilere göre Kocaeli'nin Kartepe ilçesi D100 Karayolu İstanbul istikameti, Dumlupınar Mahallesi bağlantı yolunda 34 NDG 47 plakalı aracı ile seyir halinde olan M.S.B., direksiyon hakimiyetini kaybederek orta reflüje girdi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Demir bariyerlere giren ve kullanılamaz hale gelen otomobilden M.S.B., kendi imkanları ile burnu bile kanamadan çıktı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince M.S.B.'nin her ihtimale karşı kontrolü yapıldı. Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287