Beslenmesi yasak olan kuşları satarken yakalandı!

İzmit’te polis ekiplerinin yaptığı operasyonda beslenmesi ve satılması yasak olan 8 saka ve 2 floria cinsi kuş ele geçirildi. Kuşlar, Milli Parklar görevlileri tarafından doğaya salınırken bir kişiye idari para cezası uygulandı.

banner279
03 Kasım 2020 Salı 09:51
Beslenmesi yasak olan kuşları satarken yakalandı!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, İzmit'te bir depoda beslenmesi ve satılması yasaklı kuşlar olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Yapılan incelemelerin ardından depoya baskın düzenleyen polis, depo içerisinde Kara Avcılığı Kanununca beslenmesi ve satılması yasaklanan 8 saka ve 2 floria cinsi kuş ele geçirdi. Kuşlar Milli Parklar görevlileri tarafından doğal ortamına salınırken, U.A.'ya idari para cezası uygulandı.
 

Anahtar Kelimeler:
PolisIzmitKuş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287