Çayırova'da sahte dolar basan kalpazanlar tutuklandı!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Çayırova ilçesinde yabancı uyruklu şahısların sahte Amerikan Doları basımıyla ilgili yaptığı baskında 6 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi

banner279
22 Kasım 2020 Pazar 20:55
Çayırova'da sahte dolar basan kalpazanlar tutuklandı!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçların men ve takibine yönelik yürüttüğü çalışmalarda 18 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen operasyonda Çayırova ilçesi Yenimahalle'de sahte Amerikan Doları basımına dair bir adrese operasyon gerçekleştirildi. Yapılan baskında 2 Rus, 1 Sırp ve 2 Türk vatandaşı olmak üzere 5 şüpheli suçüstü yakalanırken olay yerinde bulunmayan 1 Ermeni uyruklu şahıs da yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet ekipleri gerçekleştirdikleri baskında 1 milyon 352 bin Dolar değerinde 13 bin 520 adet sahte 100 Amerikan Doları ile sahte para basımında kullanılan bilgisayar, yazıcı, boya ve matbaa ele geçirdi. Gözaltı işlemleri biten 6 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. Adliyede biten işlemlerin ardından şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287