Devrilen TIR yolu trafiğe kapattı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır, bariyerlere çarpan tır kullanılamaz hale gelirken yükü yola savruldu.

banner279
19 Kasım 2021 Cuma 12:02
Devrilen TIR yolu trafiğe kapattı!

 Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin Başiskele ilçesi D-130 Karayolu İzmit istikameti Kullar Köprülü Kavşağında yabancı uyruklu sürücü Y. N. idaresindeki 11 AA 639 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle yol kenarındaki bariyerlere çarpması sonucu  tırın dorsesinde bulunan malzemeler yola saçıldı. Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve tedbir amaçlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardından Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sebebiyle her iki şerit de trafiğe kapandı. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alarak olası bir kazanın önüne geçti. Trafik, tırın ve yola saçılan malzemelerin kaldırılmasıyla normale döndü.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287