Gebze'de iki ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı

Gebze ilçesinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında toplam 4 kişi yaralandı.

banner279
06 Temmuz 2021 Salı 17:04
Gebze'de iki ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı

TEM Otoyolu Osmangazi Köprüsü Sapağında Doğan K. idaresindeki 50 AJ 613 plakalı tır, henüz belirlenemeyen bir nedenle istinat duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan tır, aynı istikametin orta şeridinde seyreden Necdet K. yönetimindeki CE 35 232 plakalı otomobile çarptı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ve araçtaki Ezgi K. ile Sevim K. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

D-100 karayolu İstanbul istikameti Beylikbağı Mahallesi mevkisinde Yavuz G. idaresindeki 06 GE 3678 plakalı otomobil, önce önündeki araca ardından da bariyerlere çarptı. Çevredekilerin bildirmesi üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralı sürücüyü, hastaneye götürdü. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287