Gebzeli hakim Seda Arslan dünya evine giriyor

Uğur GENCER/ Erdek Hakimi olarak görev yapan Gebzeli hakim Seda Arslan ile meslektaşı Yargıtay hakimi Mehmet İlkimen geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleşen nikah töreni ile bir ömür boyu mutluluğa 'evet' demişlerdi.

banner279
20 Ağustos 2021 Cuma 14:20
Gebzeli hakim Seda Arslan dünya evine giriyor

Gebze'nin tanılan simalarından olan emekli polis memuru, Kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Gebze Şube Sekreteri Şuayip Arslan ve Ayşe Arslan'ın hakim kızı Seda, Azime ve Kemal İlkimen'nin hakim oğlu Mehmet İlkimen ile 22 Ağustos Pazar günü Gebze Doğa Çiftlik Evi'nde saat 18:00'de, 28.Ağustos Cumartesi günü Pamukkale/Denizli Valore Kır Bahçesi'nde saat 20:00'de  düzenlenecek kına ve dügün merasimiyle dünya evine giriyorlar.

Siyaset ve iş dünyası'nın yoğun katılım sağlayacağı beklenen düğün için Seda ve Mehmet çifti "özel günler birlikte güzel" dedi.

Genç çiftlere bir ömür boyu sağlık dolu mutluluklar diler, Arslan ve İlkimen ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287