İnşaat'ta Cinayet !

Kocaeli'nin Çayırova ilçesi Atatürk mahallesinde sabah saatlerinde bir kişi yeni yapılmakta olan bir inşaatın içinde tabanca ile başına bir el ateş edilerek öldürülmüş olarak bulundu.

banner279
20 Aralık 2017 Çarşamba 17:18
İnşaat'ta Cinayet !

Kocaeli'nin Çayırova  ilçesi Atatürk mahallesinde sabah saatlerinde bir kişi yeni yapılmakta olan bir inşaatın içinde tabanca ile başına bir el ateş edilerek öldürülmüş olarak bulundu. Edinilen bilgi ve iddialara göre, ikamet ettiği İstanbul Üsküdar’dan bazı kişilerle beraber yola çıktığı ve onlarla beraber Çayırova’ya  kadar geldiği iddia edilen B. K.  isimli şahsın bu kişi ya da kişilerce tartışmaya girdiği ve daha sonra 389 sokakta bulunan bir inşaata sığınması üzerine peşinden gelen kişi ya da kişilerce başına bir el ateş edilerek öldürüldüğü iddia edildi. Olaya karıştıkları iddia edilen kişi ya da kişilerin olaydan sonra gri renkli kapalı kasa bir ticari bir araçla kaçtıkları öğrenildi. Şahsın cesedi morga kaldırılırken, Polis katil zanlısı veya zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 20.12.2017 22:20
Anahtar Kelimeler:
CinayetKocaeliÇayırova
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287