KOCAELİ'DE HEKİM VE SAĞLIK PERSONELLERİNE ORYANTASYON EĞİTİMİ

Kocaeli Gebze Fatih Devlet Hastanesinde Yeni Göreve Başlayan Hekim ve Sağlık Personellerine Oryantasyon Eğitimi Verildi.

banner279
20 Eylül 2021 Pazartesi 16:20
KOCAELİ'DE HEKİM VE SAĞLIK PERSONELLERİNE ORYANTASYON EĞİTİMİ

Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne yeni atanan ve göreve başlayan sağlık personellerine;

Eğitim Hemşiresi Arzu Yıldırım tarafından Hastane ve Yöneticilerinin Tanıtımı, Kurumun Misyon, Vizyon ve Kalite Politikası, Hasta Güvenliği, Hasta Mahremiyeti ve Hasta Bilgilerinin Gizliliği, Sözel İstem, Hasta Transferi, Hasta Düşmeleri, Kimlik Tanımlayıcılarının Kullanımı, Uzaktan Eğitim Modülünün Kullanımı, Renkli Kodlar, Güvenli Cerrahi Uygulamaları, Anne Sütü, Emzirmenin Önemi ve Bebek Dostu Hastane Eğitimleri,

Kalite Yönetim Direktörü Filiz Güler tarafından Kalite Değerlendirme Süreçleri ve İstenmeyen Olay Bildirim Sistemi Eğitimi,

Bilgi İşlem Personeli Turgut Güzeltepe tarafından Bilgi Güvenliği Eğitimi,

Enfeksiyon Kontrol Komitesi Hemşiresi Hatice Kale Budiyar tarafından Enfeksiyonların Kontrolü ve Önlenmesi, Temizlik Eğitimleri, Eğitim Birimi Koordinatörlüğünde verildi.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, Yeni başlayan personellere görevlerinde başarılar diledi. Hastanemizde verecekleri hizmetler için şimdiden teşekkür eden Başhekim Uzm. Dr. İlyas Sarı, enerjik, genç ve dinamik bir ekibin aramıza katılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287