Kocaeli'de PKK operasyonu: 3 kişi tutuklandı

Kocaeli’de terör örgütü PKK’nın propagandası yapan kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. 

banner279
08 Ekim 2020 Perşembe 15:33
Kocaeli'de PKK operasyonu: 3 kişi tutuklandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, PKK/KCK Terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, Darıca, Dilovası, Gebze, Körfez, İzmit ve Başiskele ilçelerimizde eş zamanlı operasyon düzenledi.  

 3 TUTUKLAMA

Sosyal Medya hesapları üzerinden, PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yaptıkları tespit edilen şahsıların yakalanmasına yönelik düzenlene operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınana Ş.Y., B.K., Ş.D., İ.S., E.T., A.Ç. ve N.N.G. isimli şahıslar tamamlanan işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Şahıslardan 3’ü tutuklanırken 4 kişi ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287