Kocaeli Şehir Hastanesi'nin yeni başhekimi göreve başladı

Kocaeli Şehir Hastanesi’ne yeni görevine başlayan başhekim Prof.Dr. Murat Uğur göreve başladı

banner279
21 Eylül 2023 Perşembe 13:30
Kocaeli Şehir Hastanesi'nin yeni başhekimi göreve başladı

Nisan ayında hasta kabulüne başlayan Kocaeli Şehir Hastanesi'ne başhekim ataması yapıldı. Sağlık Bakanlığı tarağından ataması onaylanan Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Murat Uğur’un görevine başlaması bekleniyor. Uzun zamandır tartışma konusu olan başhekim ataması sorunu Uğur’un atama kararının onaylanması ile sona erdi.

MURAT UĞUR KİMDİR?
Prof. Dr. Murat Uğur, 1977 tarihinde Almanya’da doğdu. Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nden mezun oldu. Uzmanlık eğitimini GATA Kalp Damar Cerrahisi Kliniği'nde tamamladı. Gülhane Askeri Tıp Akademisi ve Jandarma Arama Kurtarma Taburu'nda pratisyen hekim göreve başlayan Uğur, GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nde yardımcı doçent, SBÜ Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yardımcı doçent, aynı hastanede doçent olarak görev aldı. Profesör olan Uğur, SBÜ Sancaktepe Şehit Profesör Doktor İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği'nde hekimlik yaparken, Şehir Hastanesi Başhekimliği'ne atandı. Türk Kalp Damar Cerrahisi Derneği, Fleboloji Derneği ve Minimal İnvaziv ve Robotik Kalp Damar Cerrahisi Derneği'ne üye olan Uğur’un çok sayıda bilimsel yayını bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287