Kocaeli TEM otoyolun'da ikiz plakalı araç alarmı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör olaylarında kullanılan ikiz plakalı otomobil ve çalıntı araçlara karşı tedbirlerini arttırdı. Türkiye’nin önemli geçiş noktasında bulunan Kocaeli’de, terör olaylarında kullanılan ikiz...

banner279
14 Kasım 2016 Pazartesi 14:14
Kocaeli TEM otoyolun'da ikiz plakalı araç alarmı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör olaylarında kullanılan ikiz plakalı otomobil ve çalıntı araçlara karşı tedbirlerini arttırdı.

Türkiye’nin önemli geçiş noktasında bulunan Kocaeli’de, terör olaylarında kullanılan ikiz plakalı ve çalıntı araçlar için sıkı önlemler alınıyor. Plaka Tanıma Sistemi’ne düşen araçları ekipler büyük titizlik ile takip ediyor. Her gün onlarca araç PTS sistemine düşerken, polis ekipleri de ihbar edilen araçları durdurarak gerekli kontrollerini yapıyor.

Sabah saatlerinde PTS sistemine düşen kiralık otomobilde ekipleri hareke geçirdi. Gültepe Tesisleri’nde Otoyol Polisi tarafından durdurulan otomobil, Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından incelendi. Yapılan kontrolün ardından, otomobil tekrar sürücüsüne teslim edildi.

Son Güncelleme: 14.11.2016 15:47
Anahtar Kelimeler:
KocaeliTemİkiz Plaka
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287