Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde devir teslim

Uğur GENCER/ Bugün Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji AD da devir teslim töreni yapıldı.

banner279
16 Haziran 2021 Çarşamba 10:57
Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde devir teslim

2014 yılından beri Bölüm başkanlığı görevini sürdüren Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemen‘li yeni Ortopedi ve Travmatoloji AD Başkanı Prof. Dr. Kaya Memişoğlu na törenle devretti.

Yaptığı konuşmada 2014yıllından beri yürüttüğü Ortopedi ve Travmatoloji AD Başkanlığında poliklinik ve ameliyat sayılarını artırdıklarını, fizik tedavi ünitesi kurduklarını ifade eden Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemen’li bu seviyeye ulaşmasında kendisine destek verenleri de unutmadı.

Öncelikle benim yetişmeme emeği geçen başta Anneme Babama her zaman yanımda olan Eşim Gülhan Kesmenli ve çocuklarıma ve beni yetiştiren Hocam Prof. Dr. Serdar Necmioğlu’na bölüm başkanlığı yaptığım sürece bana destek veren Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü Hocama ve Klinik Hocalarına, fedakarca çalışan hatta son bir yıldır pandemi süresince bir kez olsun of demeden çalışan asistan kardeşlerime, klinik sorumlu hemşiresi Nilay Işık nezlinde tüm hemşire ve personel arkadaşlarıma aynı zamanda ameliyathane ve poliklinik çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki aşamada bayrağı teslim ettiğim kardeşim kadar çok sevdiğim meslektaşım olan Prof. Dr. Kaya Memişoğlu’nun kliniğimizi daha iyi seviyelere çıkaracağına bölgede liderlik pozisyonuna getireceğine aynı zamanda kliniğimizi hem ulusal hem uluslar arası platformlarda hak ettiği seviyeye getireceğine inanarak bölüm başkanlığını devrediyorum. Kendisine Ortopedi ve Travmatoloji AD adına başarılar ve kolaylıklar dilerim.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287