Polisin 'Dur' ihtarına uymayıp şehri birbirine kattılar!

İstanbul'dan araç kiralayan ve şehir dışına çıkan iki kişi Polisin 'Dur' ihtarına uymayıp kaçınca kovalamaca sonrası hem kendileri hemde polis ekipleri kaza yaptı.

banner279
26 Mart 2022 Cumartesi 12:03
Polisin 'Dur' ihtarına uymayıp şehri birbirine kattılar!

Edinilen bilgi ve İddiaya göre, İstanbul'dan araç kiralayan Ö.Z. ve B.K, 34 EPZ 501 plakalı otomobil ile Kocaeli'ne geldi. Alkol alan ve sınırları dışına çıkan iki arkadaşı polis ekipleri TEM otoyolunda durdurmak istedi.Ekiplerin uyarılarını dinlemeyen iki ikşi kaçmaya başladı. Gişelerden çıkan iki arkadaş için uzun süre kovalamaca yaşandı. Otomobili kovalayan polis ekibi, Kartepe İstasyon Mahallesi Serüven Sokak'ta boş araziye uçtu. Polisten kaçan araçta kaza yapınca iki arkadaş yakayı ele verdi.

34 EPZ 501 plakalı otomobilin sürücüsü Ö.Z. ve yanında bulunan arkadaşı B.K. yaralandı. Polis ekiplrinin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralılar polisin gözetiminde Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280