Sepaş Enerji’den ’Bank Asya’ açıklaması

Sepaş Enerji, otomatik ödeme talimatı Bank Asya’da olan müşterilerini uyardı.Sepaş Enerji, otomatik ödeme talimatıyla fatura ödemesi gerçekleştiren müşterilerini, TMSF tarafından Bank Asya’nın faaliyetlerinin durdurulması konusunda bilgilendirdi....

banner279
26 Temmuz 2016 Salı 16:17
Sepaş Enerji’den ’Bank Asya’ açıklaması
Sepaş Enerji, otomatik ödeme talimatı Bank Asya’da olan müşterilerini uyardı.
Sepaş Enerji, otomatik ödeme talimatıyla fatura ödemesi gerçekleştiren müşterilerini, TMSF tarafından Bank Asya’nın faaliyetlerinin durdurulması konusunda bilgilendirdi. Sepaş Enerji, Bank Asya’nın faaliyetlerinin, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından durdurulmasının ardından, otomatik ödeme talimatı ile fatura ödemesi yapan müşterilerini SMS ile bilgilendirdi. Müşterilerinin mağduriyet yaşamasını önlemek için harekete geçen Sepaş Enerji, fatura ödemelerinin anlaşmalı diğer bankalar, PTT veya Sepaş Enerji Faturamatik Yetkili Hizmet noktalarından gerçekleştirebileceğini hatırlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287