TEM'de feci kaza; 1 ölü 4 yaralı!

KOCAELİ'nin Körfez ilçesi TEM Otoyolu geçişinde hafif ticari araç bariyere çarparak savruldu. Hafif ticari araçtan düşen sürücü arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralandı.

banner279
21 Şubat 2022 Pazartesi 13:20
TEM'de feci kaza; 1 ölü 4 yaralı!

Edinilen bilgilere göre,B.B. idaresindeki 41 AGV 946 plakalı hafif ticari araç, Otoyolun Körfez ilçesi Hereke mevkisinde bariyerlere çarptı.Bariyerlere çarpan araç savrulurken sürücü B.B. araçtan düştü. İ.K. yönetimindeki 06 BIL 671 plakalı otomobil de önce yola düşen B.B'ye ardındanda hafif ticari araca çarptı.Kazada sürücülerden B.B. hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine kaza yerine 112 sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kazada hayatını kaybeden B.B'nin cenazesi, Kocaeli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.Kaza nedeniyle otoyolun Ankara yönünde araç kuyrukları oluştu.

Bir süre kontrollü sağlanan ulaşım, araçların çekilmesi ve yoldaki temizlik çalışmasının ardından yeniden normale döndü.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287