TEM'de yolcu otobüsü ile çarpışan tır devrildi

TEM'de yolcu otobüsü ile çarpışan tır devrildi.Kocaeli'nin Gebze ilçesi TEM Otoyolunda şehirlerarası yolcu otobüsü ile çarpışan tırın devrilmesi sonucu 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

banner279
21 Eylül 2021 Salı 14:31
TEM'de yolcu otobüsü ile çarpışan tır devrildi

Kocaeli'nin Gebze ilçesi TEM Otoyolunda şehirlerarası yolcu otobüsü ile çarpışan tırın devrilmesi sonucu 3 kişi yaralanarak hastanelik oldu.

Kaza, Kocaeli'nin Gebze ilçesi TEM Otoyolu D-100 bağlantı yolu İstanbul istikameti üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.K. idaresindeki 34 COE 080 plakalı tır ile A.İ. yönetimindeki 58 YE 234 plakalı yolcu otobüsü çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle tır devrilerek yan yattı. Kazada tır şoförü, tırın yedek şoförü K.K. ve otobüste muavin olarak bulunan G.U. yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ambulanslara alınan yaralılar, tedavi edilmek üzere çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287