Konya’da iki trafik magandası bir sürücüyü darp etti

Konya’da iki maganda trafikte tartıştığı bir sürücüyü darp ettikten sonra kaçtı. Vatandaşlar olay anını cep telefonu ile görüntüledi.

banner279
19 Eylül 2017 Salı 16:34

Olay, 15.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Nişantaş Mahallesi Dr. Hulusi Baybal Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirlenemeyen 42 BBS 65 plakalı hafif ticari araç sürücüsü cadde üzerinde seyir halindeyken, yine kimliği belirsiz 42 DA 530 plakalı otomobil sürücüsüyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine araçlarından inen sürücüler kavga etmeye başladı. Yaşanan kavga sonrası hafif ticari araç sürücüsü aldığı darbeyle yere yığıldı. Bir süre yerde hareketsiz şekilde yatan şahıs, daha sonra kendisine gelerek ayağa kalktı. Öfkeli sürücü ise vatandaşların araya girmesinin ardından yanındaki arkadaşıyla birlikte otomobiline binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Aldığı darbeden sonra kendisine gelen hafif ticari aracın sürücüsü de yanındaki arkadaşıyla birlikte polisi aradıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Yaşanan kavga anı ve sonrası çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

(Mustafa Yaşar Beşer /İHA)

Son Güncelleme: 19.09.2017 22:51
Anahtar Kelimeler:
KonyaKavgaTrafikMaganda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287