Erdem Özgen'den Özel Konser

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı için Erdem Özgen'den özel konser

banner279
16 Mayıs 2017 Salı 13:22
Erdem Özgen'den Özel Konser

Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayram'ı için 16 Mayıs.2017 salı günü 20.00'de, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, İzmir Yüksel Eraslan Kültür Merkezin de '' 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK SPOR BAYRAMI HAFTASI ÖZEL KONSERİ '' gerçekleştirecektir. Konserin Solisti güzel ses ve usta yorumcu Erdem Özgen.İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu topluluğunun ve Solist Erdem Özgen ses sanatçımızın gerçekleştireceği bu konser tüm halka açık etkinlik olacaktır.

Son Güncelleme: 16.05.2017 13:26
Anahtar Kelimeler:
Erdem Özgen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gülsüm 2017-05-16 14:22:27

Milli mücadelede emeği geçen Anadolu insanımızı, onlara önderlik eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyoruz.Bu güzel anlamlı günde bu etkinliği düzenleyen İzmir Devlet Klasik Türk müziği korosuna ve Sayın Erdem Özgen beye bu halka açık güzel konser etkinliği için sonsuz teşekkürler.

banner287