Fabrikada motivasyonu artırmak için koro kuruldu

Çanakkale’nin Çan ilçesi Etili köyünde faaliyet gösteren seramik fabrikasında çalışanların motivasyonunu artırmak için koro kuruldu.

banner279
04 Haziran 2017 Pazar 13:06
Fabrikada motivasyonu artırmak için koro kuruldu

Çanakkale’nin Çan ilçesi Etili köyünde faaliyet gösteren seramik fabrikasında çalışanların motivasyonunu artırmak için koro kuruldu.

Çan ilçesi Etili köyünde seramik fabrikasında çalışanlar gündüz işlerinde çalışıyor, akşamları ise konser veriyor. Fabrika çalışanlarının talepleri üzerine kurulan koro, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Fabrika Müdürü Selçuk Tülek, "Biz sadece üretim değil, sosyal sorumluluklarımızı da biliyoruz. Bu anlamda personelin çalışmasını arttırmak amacıyla fabrikamızın çalışanlarından bir müzik korosu kurduk. Koromuzda çalışanlarımız var. Çevremizde izleyen vatandaşlarımız çok memnun” dedi.

Koroda şarkı söyleyen Hülya Sezgin, "Fabrika sahibimiz ve arkadaşlarımız bu şekilde bir koro kurmak istediler. Bizde katkıda bulunuyoruz. Çok güzel oldu. Daha önce müzikle hiçbir ilgim yok iken bugün karoda şarkı söylüyorum, çok mutluyum” diye konuştu.

Orkestra şefi Turgay Duman, "Koromuzda şarkı söyleyen, müzik aletleri çalanların hepsi fabrikada çalışıyor. Bu gördüğünüz fabrika çalışanları bir türküyü baştan sona söylemiş insanlar değillerdi. Ama şu anda 30- 35 kadar türkü, şarkı söyleyebiliyorlar. Müthiş bir sosyal etkinlik oluyor” dedi.

(İHA)

Son Güncelleme: 04.06.2017 14:24
Anahtar Kelimeler:
OperasyonFatihUyuşturucu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287