Vedat Türkali son yolculuğuna uğurlandı

Yazar ve Şair Vedat Türkali, Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. 97 yaşında hayatını kaybeden Türk Edebiyatı’nın usta ismi Vedat Türkali son yolculuğuna uğurlandı. Türkali için Teşvikiye Camii’nde...

banner279
01 Eylül 2016 Perşembe 15:23

Yazar ve Şair Vedat Türkali, Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
97 yaşında hayatını kaybeden Türk Edebiyatı’nın usta ismi Vedat Türkali son yolculuğuna uğurlandı. Türkali için Teşvikiye Camii’nde öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile HDP ve CHP’li vekillerin de katıldığı cenaze namazının ardından Türkali’nin cenazesi defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı’na götürüldü.
Öte yandan, cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’na yürüyerek gitmek isteyen bir grupla polis arasında gerginlik yaşandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 01.09.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287