"Tüm bölgeleri terör örgütlerinden temizlemeye kararlıyız"

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, “Ülkemizin tüm bölgelerini terör örgütlerinden temizlemeye ve yeniden inşa etmeye kararlıyız” dedi. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, namazını başkent Şam’ın güneyinde bulunan Deraya’daki Saad...

banner279
12 Eylül 2016 Pazartesi 14:47
"Tüm bölgeleri terör örgütlerinden temizlemeye kararlıyız"
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, “Ülkemizin tüm bölgelerini terör örgütlerinden temizlemeye ve yeniden inşa etmeye kararlıyız” dedi.
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, namazını başkent Şam’ın güneyinde bulunan Deraya’daki Saad Ibn Muaz Camii’nde kıldı. Esad’a çok sayıda hükümet yetkilisi, bakan ve milletvekili eşlik etti.Esad bayram namazının ardından milletvekilleri ile Deraya kentini gezdi. Esad, kenti gezerken yaptığı açıklamada, “Ülkemizin tüm bölgelerini terör örgütlerinden temizlemeye ve yeniden inşa etmeye kararlıyız” dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.09.2016 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287