Kuzey Irak’ta 3 hedef imha edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak’a düzenlenen hava harekatı ile bölgede tespit edilen 3 hedefin imha edildiğini açıkladı. Çukurca’da etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise 188’e çıktı.TSK’dan yapılan açıklamada, 09...

banner279
09 Eylül 2016 Cuma 17:28
Kuzey Irak’ta 3 hedef imha edildi
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak’a düzenlenen hava harekatı ile bölgede tespit edilen 3 hedefin imha edildiğini açıkladı. Çukurca’da etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise 188’e çıktı.
TSK’dan yapılan açıklamada, 09 Eylül 2016 tarihinde 13.11-15.34 saatleri arasında Irak kuzeyi Avaşin/Basyan ve Hakurk bölgelerine alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlenen bölgede tespit edilen 3 hedefin ateş altına alınıp imha edildiği belirtilerek görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri kaydedildi.

BAYRAKTAR 2 TERÖRİSTİ ETKİSİZ HALE GETİRDİ
Öte yandan sabah 11.00 sularında Çukurca Uzunudere bölgesinde Bayraktar silahlı İHA’nın tespit edilen 2 teröristi yapılan hava taarruzu sonucunda etkisiz hale getirdiği ifade edildi.
Çukurca’da 186 olan etkisiz hale getirilen terörist sayısı 188’e yükseldi.
(BC-MK-Y)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287