Diriliş Ertuğrul'un Deli Demir'i Çevik: Halkımla beraber demokrasi nöbetine devam

Fethullahçı terör örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe kalkışmasının önlenmesiyle 20 gündür Kahramanmaraş kent meydanında nöbet tutan hemşerilerini ziyaret eden Diriliş Ertuğrul dizisinin Deli Demir karakteri oyuncu Mehmet Çevik, memleketinde hemşerileriyle bir araya geldi.

banner279
03 Ağustos 2016 Çarşamba 17:41
Diriliş Ertuğrul'un Deli Demir'i Çevik: Halkımla beraber demokrasi nöbetine devam

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın da yer aldığı demokrasi nöbetinde konuşan Oyuncu Mehmet Çevik, “Demokrasi nöbeti Yenikapı’da taçlandıktan sonra bırakılacak gibi algılamasın insanlar” dedi.

Demokrasi nöbetinin her daim süreceğini kaydeden Mehmet Çevik: “Kahramanmaraş’tayız. Demokrasi nöbetinin 20 gününde beni yaratan ve onların arasında olmaktan, onların çocuğu, sanatçısı olmaktan onur duyduğum halkımla beraber demokrasi nöbetine devam eden insanlardan biriyim. Elbette Türkiye’nin her köşesi benim için bir sanatçı veya yaşayan, yaşadığı, sorumluluğunu bilen, ülkesine bağımlı ve sorumlu bir sanatçı olarak diğer taraflara nasıl duyarlılığım varsa, benim ecdat toprağım, ede toprağım, baba toprağım, kendi toprağım Maraş’a da bir bu kadar sorumluluğum vardır. Geçmişten bugüne zaten kahramanlar diyarı, şehri diye anılan bir kentte olmaktan ve şu anda onlarla beraber olmaktan gerçekten gurur duyuyorum. Demokrasi nöbeti deyince belki yakın süreçte Yenikapı’da taçlandıktan sonra bırakılacak gibi algılamasın insanlar. İnsanlar beyniyle, yüreğiyle ve ülkeleri için 15 Temmuzda şehit olmuş, gazi olmuş insanlara sorumluluğun bilincinde ve nerede olursa olsun o nöbeti kalplerinde ve beyinlerinde tutması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Son Güncelleme: 17.11.2016 04:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287